Tweedehands Mac

Een MacBook kopen is erg duur, de prijs van de goedkoopste MacBook ligt rond de €879,-. Een erg hoog bedrag voor een laptop, je kan voor dat bedrag ook een leuke vakantie boeken!

Natuurlijk, maar een Apple MacBook staat garant voor kwaliteit. Je investeert dus niet is een slechte laptop. Van een Apple MacBook kan je makkelijk een aantal jaar genieten. Heb je even niet de centen op zak maar wil je toch een MacBook kopen? Bekijk websites als marktplaats voor goede deals. Je kan al snel een tweedehands Mac kopen voor ruim €300 onder de originele aanschafprijs.

De vraag blijft dan altijd of de tweedehands MacBook nog in goede staat is. Op sites als marktplaats is dat altijd lastig na te gaan zonder de laptop te zien. Gelukkig zijn er een aantal tweedehands Mac aanbieders. Je kan er hier altijd van uit gaan dat de Apple MacBook nog in goede staat is. De prijs van een tweedehands MacBook varieërt op deze websites tussen €600-1000, afhankelijk van het model.

Een tweedehands Mac kopen is een goed alternatief als je even niet die grote som geld kan opbrengen maar wel wil profiteren van de kwaliteit van Apple MacBook. Ga wel altijd na of er nog iets te regelen is met garantie. Het is natuurlijk erg zuur als je net een tweedehands MacBook koopt en een dag erna de laptop niet meer werkt.

Wil je zeker zijn van een nieuwe Apple MacBook, met garantie? Bekijk dan even de volgende pagina’s: MacBook AirMacBook Pro & MacBook Pro Retina. Er zijn vaak MacBook aanbiedingen, dus houd de prijzenlijst op deze pagina’s goed in de gaten als je op zoek bent naar een goedkope MacBook.