MacBook Pro Retina kopen

MacBook Pro Retina kopen


Klik hier voor uitgebreide MacBook Pro Retina specificaties.

De derde generatie MacBook Pro werd geleverd met een Retina scherm. Dit betekent ‘netvlies’. Het menselijk oog kan op een Retina scherm losse pixels niet meer onderscheiden. Op het retina scherm ziet alles er dus erg goed uit. Wil je een MacBook Retina Pro kopen? Houd dan rekening met de hoge prijs. Op deze pagina vind je de meest goedkope MacBook Pro Retina laptops.

De MacBook Pro Retina is er in 5 varianten, de MacBook Pro Retina 13 inch is verkrijgbaar met 128 GB, 256 GB of 512 GB. De MacBook Pro Retina 15 inch is verkrijgbaar met 256 GB of 512 GB. Wil je een goede laptop voor videobewerken of fotografie dan is de MacBook Pro Retina een absolute aanrader.

Accu:

Met het duurste model van de MacBook Pro Retina kan je al snel 8-9 uur zonder opladen genieten van het geweldige beeldscherm. Drie films kijken in 1080p op de 15 inch Retina is dus geen probleem voor de MacBook Pro Retina. Aanbieding van dit model is te vinden voor €2492,95 bij: BCC.nl

Prijs:

Een MacBook Pro Retina kopen is een grote investering. Maar je krijgt absolute kwaliteit terug voor de hoge prijs. Alle modellen zijn voorzien van genoeg opslagruimte, een razendsnelle processor en geweldig werkgeheugen. Je bent dus altijd verzekerd van een snelle en goed werkende Apple MacBook als je de Retina koopt. De goedkoopste MacBook Pro Retina is verkrijgbaar bij BCC.nl, Saturn.nl en MediaMarkt.nl voor €1192,95. Dit is de MacBook Pro Retina 13 inch 128 GB. Vind je dit toch nog iets te duur? Kijk dan ook naar een tweedehands Mac.