MacBook Pro kopen

MacBook Pro kopen


Klik hier voor uitgebreide MacBook Pro specificaties.

De eerste MacBook Pro kwam in 2006 uit. We zijn inmiddels 8 jaar verder en ook is de ontwikkeling van de MacBook Pro verder. Het nieuwste model is een MacBook Pro Retina.  Het laatste ‘normale’ model van de MacBook Pro is van 2012. Deze is nog wel verkrijgbaar, maar binnen bepaalde tijd zullen alle MacBook Pro’s voorzien worden van een Retina scherm. Vind je het een vereiste dat er genoeg opslag op je MacBook zit? Kies dan voor de Macbook Pro. Kopen van dit model kan nog via de onderstaande websites.

Wil je liever een lichtere, en betere accu. Kijk dan ook eens naar de MacBook Air.

Accu:

De MacBook Pro zonder Retina is een goede laptop, je bent altijd zeker van genoeg opslag en een goede processor. De accuduur van de MacBook Pro ligt rond de 5-6 uur. Bij intensief gebruik kan dit teruglopen naar 3-4 uur. Wil je sowieso een MacBook Pro kopen, maar toch een betere processor of meer geheugen? Dat kan via verschillende websites waar je je eigen MacBook kan samenstellen. Zoals; Centralpoint.nl

Prijs:

Een MacBook Pro kopen in de winkel of via internet kan al snel honderd euro schelen. Zoek dus altijd naar MacBook aanbiedingen online en ga eventueel naar de winkel om de MacBook te proberen. De MacBook Pro kopen kan vanaf €1102,95 bij BCC.nl. Is dit je nog iets te duur? Je kan ook een MacBook Pro kopen via een tweedehands Mac aanbieder. Op Mr-at.nl kan je al een MacBook Pro kopen vanaf €969,-.