MacBook kopen

Zoek jij een betrouwbare laptop waar je minstens een paar jaar mee verder kan? Dan is een Apple MacBook de geschikte laptop vor jou. Maar voordat je zo ver bent om deze investering te doen, is het belangrijk om alle prijzen en modellen te vergelijken met elkaar. Want het is zeker niet goedkoop die MacBook.

Kopen kan natuurlijk via veel aanbieders, maar elke aanbieder hanteert een andere prijs. Daarom is OnlineMacBook.nl gemaakt, om jou een duidelijk overzicht te geven van de meeste goedkope MacBook. Op de desbetreffende pagina’s van de verschillende MacBook modellen vind je makkelijk en snel de goedkoopste notebooks van Apple MacBook. Kopen kan al vanaf €879. Je bent dan verzekerd van een geweldige laptop met absolute topkwaliteit.

Welke MacBook kopen?

Er zijn op dit moment drie verschillen MacBooks beschikbaar, de Air, de Pro en de Pro Retina. Kort samengevat: de Air is een perfecte laptop voor iemand die snel en mobiel wilt werken. Dankzij haar lichte design en kracht is het een aanrader voor iedereen die vaak onderweg is, of een compacte laptop wilt. De Pro is een iets duurder model, dit werkpaard is een aanrader voor je als je supersnel wilt werken maar toch genoeg opslagruimte wilt hebben voor je projecten. De Pro Retina is het laatste model. Het scherm van deze laptop is geweldig, alles ziet er goed uit en werkt snel. Wil je dus de top van de top? Neem dan een kijkje op de MacBook Pro Retina pagina.

MacBook kopen op afbetaling.

Aangezien de prijzen van de Apple producten soms erg hoog is, kan het zijn dat je dit grote bedrag in gedeeltes wilt betalen. Wat dan de beste optie is: een MacBook kopen op afbetaling. Er zijn een aantal aanbieders die deze betaling accepteren. Neem bij deze betaling wel in je achterhoofd dat er hoogstwaarschijnlijk rente wordt berekend over de maandelijkse aflossing.

Online MacBook

Kopen kan gemakkelijk en snel online via deze website. Dankzij de dagelijkse updates blijf je altijd op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en vind je snel de goedkoopste Apple laptop.

Klik hieronder op de prijs om alle MacBook’s met elkaar te vergelijken.

MacBook Air MacBook Pro MacBook Pro Retina
Korte beschrijving Met de 11-inch MacBook Air kun je tot 9 uur onafgebroken aan de slag, en het 13-inch model presteert zelfs tot 12 uur zonder tussentijds opladen. Dus je kunt de hele dag op pad, zonder dat je tussentijds een stroompunt hoeft te zoeken. De MacBook Pro 15 inch is een echt werkpaard. Met ruim 500 GB opslagruimte kan je alles kwijt. Binnen 10 seconden start je op en kan je meteen aan de slag. Een baanbrekend Retina-display. Flasharchitectuur. De nieuwste Intel-processors. En dat alles in een opmerkelijk dun en licht 13- of 15‑inch ontwerp. Al deze kenmerken samen maken dit de meest fantastische notebook die er is. Waar je de meest fantastische dingen mee kunt doen.
Specificaties Klik voor uitgebreide specificaties Klik voor uitgebreide specificaties Klik voor uitgebreide specificaties
Beoordeling Beoordeling

90%

via Tweakers

Beoordeling

89%

via Tweakers

Beoordeling

95%

via Tweakers