MacBook Air kopen

MacBook Air kopen

Klik hier voor uitgebreide MacBook Air specificaties.

Sinds de eerste generatie MacBook Air in 2008 is het hard gegaan met de verbetering van de MacBook Air. De nieuwe MacBook Air 2013 is er in twee versies; de 11 inch of 13 inch. Tussen deze twee varianten kan je weer kiezen tussen 128 gb of 256 flashgeheugen. Wil je een laptop kopen voor gemiddeld gebruik, ga dan voor de 128 GB versie, dit omdat er nogal veel verschil in prijs zit tussen de 128gb en 256gb.

Ben je van plan om een MacBook Air te kopen voor zwaar gebruik(denk aan video bewerken en renderen), dan is het zowat een vereiste om de 256gb aan te schaffen, dit omdat videobestanden al snel veel opslagruimte in beslag nemen. Een betere optie voor zwaar gebruik is de MacBook Pro. Je weet dan zeker dat je goed zit.

Accu:

De MacBook Air is perfect voor langdurig gebruik. Ben je vaak onderweg, maar wil je toch je Apple MacBook gebruiken? Dan is de MacBook Air een goede keuze. Ten opzichte van de MacBook Pro gaat de Air gemiddeld 3-5 uur langer mee. De MacBook Air 11 inch heeft een batterijduur van 9 uur. De MacBook Air 13 inch presteert nog beter en gaat gemiddeld 12 uur mee!

Prijs:

De MacBook Air is verkrijgbaar in 11 inch en 13 inch. Elke model is weer beschikbaar in 128gb en 256gb. Tussen de goedkoopste MacBook Air en duurste MacBook air zit al snel €150 verschil. Een MacBook Air kopen is een hele investering. Is dit je nog te duur? Ga dan voor een tweedehands Mac.